silnik: oszczędny:)
Wysłany: 28-12-2006, 15:54
majki84, rowem to przejechalem tylko kawalek jak już mnie rzuciło
BartekJ, takie manewry to ja sobie ćwiczyłem na placyku, ale co to na lodzie mozna jak wszytko trwa 2 sek a droga wąska:(
Wydaje mi sie,ze hamujac za abs'em nie wpadl bys w poslizg + to co ponizej.
Hamulce rowno Ci biora czy moze kierownica nie byla calkiem prosto?
Zbieznosc wyregulowana?
poldo [Usunięty]
Wysłany: 30-12-2006, 00:33
Moze to nie honda, ale jak ku przestrodze to ku...
Wracałem szcześliwy do domu,ze zdałem exam na uczelni, jak przejeżdzałem przez skrzyzowanie koleś beema puścił hamulec (czekał na skręt w lewo z przeciwnego kierunku ruchu), a że miał automat to mu auto wskoczyło na moje, oto efekty,nie za duże ale byłem jakiś czas przez to bez auta.
_________________ Granatowa Honda szybsza niz wygląda www.shift-r.com
W nocy po pasterce nasi koledzy z HŚ mieli wypadek, jeden wylądował w szpitalu, ale już czuje się lepiej, drugi... niestety nie miał tyle szczęścia. Jechał na tzw. siedzeniu teściowej, którym dosłownie został wbity w murowane przęsło wejścia do przejścia dla pieszych. Prędkość - podobno była normalna, wpadli w poslizg na śliskiej nawierzchni. Słowem - zwyczajny wypadek, który mógł sie zdażyć każdemu.
Filmik: . Scen drastycznych w zasadzie brak, ale podzielę się nim z Wami.
Ten ryk w czasie pogrzebu to my, tak zaplanowali to ojciec Denona i jego kuzyni.film - klik
silnik: oszczędny:)
Wysłany: 31-01-2007, 20:12 Matrix
A mimo że było to jakieś 3 lata temu i już powoli umknęlo mojej uwadze, to ostatnio odnalazłem zdjęcia mojego - a własciwie mojej Mamy matiza:) daeewo Matiza. Może co to "Jojko" (bo taka była powszechna nazwa tego czegoś na wsi umnie) przeszło zostawie dla siebie i wtajemniczonych , ale muszę pwiedzieć o jego największych osiągnięciach bo pewnie niektórzy nie czują takiego sentymentu do Matiza :
- bardzo dobry w terenia (prawie jak 4x4)
- V-max z górki na autostradzie ~167km/h
- BARDZO twardy zderzak z przodu!
- bardzo pakowny
- oraz bardzo paliwożerny (w zimie do 12l/100km)
- Była to max wersja wyposażenia -2xpoduchy, klima abs, lusterka, szyby.... i tyle:) a centralny z pilota było jeszcze
Zdjęcia przedstawiają mnie i Jojko na parkingu pod OBi ul.Wielicka - że tak powiem testu łosia nie przeszedł - u mnie obrażeń brak
PS Wiadiomo teraz po upływie 3asu jest to dośc śmieszne i zabawne i głupie.... więc prosze nie komentowac tego w sposób typu "ale z ciebie debi etc"
silnik: F20A4
Wysłany: 01-02-2007, 00:43
mówcie co chcecie ale ja po tych kilku filmach, boję się wsiąść za kierę, bo ja umiem jeździć ostrożnie ale dziennie wielu wariatów widzę , w kolejkę po rozum !
_________________ Przerabiam podświetlenie w zegarach - zmieniam kolory itp. to takie hobby opłacalne
A to jest rezultat blondyneczki za kółkiem z prędkością około 120 Km/h wjeżdżającej na czerwonym Samochód powinien iść do kasacji ale poszedł do żyda, różnica między osiami 2,5 cm a podłużnice zmieniły się w harmonijkę Sama radocha Ale przynajmniej za odszkodowanie i sprzedanie wraku kupiłem sobie lepszą furkę
gallery-865832-500x500.jpg
Plik ściągnięto 14388 raz(y) 38,21 KB
gallery-865834-500x500.jpg
Plik ściągnięto 14389 raz(y) 35,92 KB
gallery-17636371-500x500.jpg
Plik ściągnięto 14388 raz(y) 58,74 KB
gallery-17636372-500x500.jpg
Plik ściągnięto 14388 raz(y) 51,12 KB
gallery-17636373-500x500.jpg
Plik ściągnięto 14388 raz(y) 53,88 KB
gallery-17636374-500x500.jpg
Plik ściągnięto 14388 raz(y) 59,14 KB
_________________ Life for speed, life for Prelude
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum